torstai 6. kesäkuuta 2013

06 - KERTA EI RIITÄ, HEINI

Olen saanut tämän tarinan ystävältäni Heiniltä.

Ennen tämän tekstin lukemista muistakaa, että Heinillä on yli-inhimillisiä kykyjä. Hän pystyy esimerksi ottamaan yhteyttä kuolleisiin ja lukemaan ihmisten auroja.


Joka tapauksessa, ennen tätä tapausta Heinin äiti oli kuollut syöpään. Nyt siitä on kulunut jo vuosi. Lähes heti äitinsä kuoleman jälkeen Heini kuitenkin yritti ottaa yhteyttä häneen. Miksi? Koska hän tunsi olevansa hukassa ilman äitiään. Vaikka tämä olisikin saattanut onnistua, päätti Heini laittaa niinsanotusti kaikki "hanat" kiinni ja keskeyttää yrityksen reaktiotaan pelätessään.

Kaksi viikkoa yrityksen jälkeen Heini näki kuitenkin unta. Siinä unessa Heini oli jonkun kaverinsa luona ja edesmennyt äiti oli yrittänyt ottaa häneen toistuvasti yhteyttä. Heini ei kerennyt vastaamaan puhelimeen kertaakaan. Lopulta Heini kuitenkin lähti kotiin, joka hänen unessaan oli iso ja hieno, ruskea talo. Talossa oli tupakeittiö ja olohuoneesta löytyi ruskeansävyinen kulmasohva. Siinä sohvalla istui hänen äitinsä jalat rintaa vasten olovaatteet päällään.

Tässä unessa Heinin äiti oli laiha - siis yhtä laiha kuin ennen kuolemaansa. Ennen syöpää hän oli kuitenkin ollut ylipainoinen.

Unessa Heinin kaksi nuorempaa sisarusta, jotka unessa olivat todella pieniä, juoksivat sohvan ympäri.

"Missä sä oot ollu?" Heinin äiti kysyi. "Kaverilla", kuului Heinin vastaus.

"Mikset sä oo ilmottanu mitään?" oli Heinin äiti kysynyt huolissaan. "Mä oon koittanu soittaa sulle kerran, mut sä et vastannu", Heini oli vastannut itsepuolustuksena.

Yhtäkkiä Heinin äidin elekieli muuttui vihaiseksi ja silloin hän käänsi katseensa tyttäreensä.

Kerta ei riitä, Heini.

Ja herättyään Heini tiesi tasan tarkkaan, mistä äitinsä oli puhunut.

----

Tämä on siis tositarina ja ystävältäni saatu! Minun mielestäni ihan törkeän mielenkiintoinen tapaus ja varmasti "Heinillä" oli sinä aamuna suhteellisen järkyttynyt olotila.

Heinin äidin sanat siis liittyivät siihen yhteyden ottamiseen. Ihan näin tiedoksi, jos joltakulta meni ohi. Siis hänen äitinsä mukaan Heinin tulisi ottaa häneen yhteyttä toistamiseenkin.

- Nelli

3 kommenttia:

  1. Hei uutta tarinaa kehiin kiitoos ! :))

    VastaaPoista
  2. Mahdollisimman pian! Töissä menee paljon aikaa ja tällä hetkellä minulla on ystäviä kylässä :D

    VastaaPoista
  3. Siis en kyl nyt tajunnut, mitä se sen äiti siis tarkottaa tolla... XD voiko joku selittää?

    VastaaPoista