keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

05 - VALKOINEN OLENTO

Mulla on teille pienoinen "tarina" kerrottavana, enkä tiedä mitä mä haluan teidän tähän kommentoivan tai miksi haluan tän tänne jakaa, mutta tää on aika pitkään jo vaivannut mua ystäväni kanssa.

Kyseinen tapahtuma mistä nyt kerron, tapahtui joskus noin 6 vuotta sitten. Oli kuolleiden muistopäivä ja kävelimme ystäväni kanssa myöhään illalla kohti yöpymispaikkaamme Keravalla (oli jo täysin pimeää). Lunta ei vuodenajasta huolimatta maassa ollut.

Olimme oikaisemassa yöpaikkamme lähettyvillä olevalle pururadalle erittäin lyhyttä valaisematonta tietä, joka oli siis pilkkopimeä. Noin puolivälissä ystäväni tarttuu minua kovaa ranteesta ja kysyy pelokkaana "J, mikä toi on?" ja samalla hetkellä itsekin huomaan mistä on puhe.

Noin 1½ metrin päästä meistä maassa "möyrii" täysin valkoinen (hieman hohtava) olento(?). Se näytti siltä kun koittaisi päästä ylös, mutta ei päässyt. Kyseisellä olennolla ei ollut mitään näkyviä raajoja vaan oli tasainen ihmisen kokoinen möntti... Myöskään lehtien kahinaa ei kuulunut vaikka maa oli täynnä kuivuneita lehtiä sillon. Ystäväni luuli ensin näkevänsä harhoja ja itse huomasin sen vasta siinä vaiheessa kun hän kysyi mikä siinä on. Juostiin säikähtäneinä pakoon ja hetken kuluttua palattiin ystäväni mummon kanssa katsomaan.
Olentoa ei näkynyt missään ja silloin huomasimme, että kohta missä se oli ollut niin pururadan valot valaisivat siihen selvästi. Eli pururadan valot eivät olleet päällä silloin aikaisemmin siitä mennessämme.

Eräänä kommenttina tekstiin oli laitettu tämä: "Oisko siin joskus jotain tapahtunut ja se energia siinä teille näyttäytyi.Väkivaltaista vai sairauskohtaus..Tuli mieleen teidän ahdistuneesta olosta..ja toki voi ahdistua äkkiseltään,vaik näkis jotain kaunistakin ,mutta niistä tulee yleensä rauhallinen fiilis sit kuitenkin lopuksi ja sitä muistelis eri tavalla.Mutta tuo nyt tuli mieleen noin."

Tähän J oli vielä vastannut: "niin kauan me ollaan mietitty sitä ja monesti on käynyt mielessä sekin, että saattoiko se sittenkin olla vaan joku känniläinen, vaikka tiedän kyllä että ei se ihminen ollut. Siitä paikasta noin 100 metrin päässä on baari ja siksi känniläisenkin mahdollisuutta mietitty  toi paikka sijaitsee myös sellasella vähän huonomaineisella alueella, että en kyllä ihmettele vaikka jonkun elämä siihen väkivaltaisesti olisikin päättynyt."

---

Mielenkiintoista! Sain tämän tarinan ystävältäni, joka taas oli kuullut tämän parhaalta kaveriltaan ja kopioi minulle tekstin, jonka J oli eräälle foorumille kirjoittanut.

Mutta niin - mitä mieltä te olette siitä, että mikä tuo olento oikein oli? Annoinhan teille vain yhden teorian!

- Nelli

3 kommenttia:

  1. Jos se oli henki tai "enkeli" jolle oli käynyt jotain..? Tai sitten vaan jonkun energia... Jos näkijät olivat herkempiä (niinkuin yleensä sanotaan ->)"yliluonnollisille" asioille..? :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Oon lukenu että ihminen jättää omaa valoenergiaansa paikkoihin missä käy ja se saattaa olla voimakkaampaa paikassa missä ihminen kuoli.

    VastaaPoista